Kuinka Tarkistaa Kiintolevysi Virheiden Varalta Ja Korjata Se

Etsi Cortanan käyttäjätunnukset ja avaa Ohjauspaneeli. Sinulla on yksi viimeinen asetus, jonka haluat tietää käyttäjätietojen luomisen yhteydessä. Näin nostetaan tili tavalliselta käyttäjältä järjestelmänvalvojalle. Järjestelmänvalvojat ovat laitekohtaisia ​​tilien käyttöoikeuksia, joiden avulla käyttäjä voi tehdä muutoksia tietokoneeseen, kuten lisäämällä tai poistamalla muita tilejä.

  • Oppimateriaalit ja opiskeluhistoria päivittyvät automaattisesti kirjauduttuasi Mafynettiin omalla käyttäjätunnuksella.
  • Joskus päivitysvirhe korjaantuu, jos poistat Acrobatin tai Readerin ja asennat sen sitten uudelleen.
  • Tämä työkalu ei kuitenkaan joskus lataudu eikä vastaa.
  • Yllä olevan opetusohjelman perusteella saatat ymmärtää, miten kiintolevyn korjaus tapahtuu ilman tietojen häviämistä.
  • Saat lisätietoja Windows Update -sovelluksen käytöstä kohdasta Ohjainten ja ohjelmistojen päivittäminen Windows Update -sovelluksen avulla ..

Mene valmistajan verkkosivustolle, asenna oikea ohjain tietokoneeseen. Osioiden automaattinen asennus Manuaalinen asennusohje.

Kuinka Nähdä Wifi

Kun olet lisännyt muita kuin perheenjäseniä tietokoneeseen “Muut ihmiset” -otsikon alla, voit rajoittaa heidän tilinsä käyttämällä ominaisuutta nimeltä “osoitettu käyttöoikeus”. Kun käyttäjätilille annetaan tämä rajoitus, he voivat käyttää vain yhtä sovellusta, kun he vcomp100.dll puuttuu ovat kirjautuneet sisään, ja niiden sovellusten valinta, joihin he voivat liittyä, on rajoitettu. Aikuisten tilien tulee liittyä perheeseen sähköpostilla. Kun napsautat Vahvista, uusi aikuinen käyttäjä saa sähköpostiviestin, jossa hän pyytää vahvistamaan, että he ovat osa “perheesi”. Kun olet päättänyt lapsen tai aikuisen tilin välillä, kirjoita Hotmail- tai Outlook.com-tili, jota henkilö käyttää.

Muita Chkdsk Exe Liittyviä Tiedostoja

Voit määrittää yksityiskohtaisen säännön estämään kaikki saapuvat ja lähtevät Internet-yhteydet Internet Explorerilla. Toivoa nähdä viimeinen pääsy osoitteeseen Whatsapp tietokoneelle ? Pakota sallimaan nämä tietyt sovellukset – tässä luetellut sovellukset saavat käyttää kameraa, eikä käyttäjä voi muuttaa sitä. Cortana on toinen mahdollinen tapa käyttää tietokoneen asetuksia. Tässä tapauksessa meidän on kirjoitettava kokoonpano Cortana-hakukenttään.

Tässä vaiheessa asennus alkaa, kun klikkaat nappia Asenna. Mitkään tiedot tietokoneellasi eivät katoa tai hajoa asennuksen yhteydessä. Rullaa sivua alaspäin kohtaan Windows 11 -näköistiedoston (ISO-tiedoston) lataaminen. Valitse alasvetovalikosta Windows 11 ja paina Lataa -painiketta. Nyt, todennäköisesti asennusohjelma kehottaa lataamaan ja asentamaan Tietokoneen kuntokartoitus -ohjelman. Oppaassamme neuvomme, miten voit asentaa Windows 11 turvallisesti tietokoneeseesi, vaikka se ei olisi vielä tarjolla Windows Updaten kautta.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *